Najnovšie recenzie zo sekcie Sedlovky
- Splnil očakávanie
- Doma mám už tretiu ale táto je oproti ostatným pevnejšiej konštrukcie ale všetky služia bez problémov,je to výborná vec ktorá vám úplne zmení pôžitok z jazdy.Treba len správne nastaviť tuhosť pruženia aby pri prepruženi sa nevracal na najvyšiu úroveň vtedy sa ozve kovový doraz,ideál je cca 2,5 cm aby klesla sedanka pri sadnutí,treba vyskušat.Určite dokúpiť ochranné puzdro na pružiaci mechanizmus.(mal som aj z ponošky spravené ale neslnalo to svoj učel.)
Tuto sedlovku starťí model V2 poznám veľmi dobre.Na druhom bike ju jazdím štvrtý rok,žiadne problémy.Lacná, jednoduchá a spoľahlivá konštrukcia max.ľahko a jednoducho servisovateľná,patrona sa dá dofukať podľa potreby,šetrí výšku oproti konkurencii o dva až štyri cm.Je už nová verzia V3,ktorá má päť pinov dookola namiesto troch.Je to dobré na bočnu väľu,ale bohužiaľ zrušili dofukovanie patrony. a cena je už niekde inde!Holt žiadne dofukovanie kupiť novu!
Výborná kvalita spracovania.
Robí to čo má :o)
Funguje skvelo.
Slúži dobre. Prijateľná cena
- Kvalita za primeranú cenu.
SR Suntour NCX
Jozef
Pridané: 25. septembra 2024
(naposledy upravené 25. septembra 2024)
Zakúpený v GRAVITY-shop.sk
Výhodou odpruženie prejazdom cez nerovnosti v terene ,netrpí tak chrbát. Odporúčam každému.
- Jednoduchá montáž a nastaviteľnosť pruženia.
- Trochu vyššia hmotnosť
- dobre filtruje nerovnosti
- jednoduchy, trvacny, tichy, spolahlivy, lacny produkt
- Spĺňa moje očakávania, používam iba 2dni
- Výborný pomer cena/kvalita
- Skvelé odpruženie sedadla, výrazne tlmí nárazy "do chrbtice" pri neodpruženej zadnej časti bicykla
- Dodané aj s obalom pantografu
Doporučujem obchod
- žiadne nárazy do chrbta
- Pre mňa dostačujúca, dĺžka super ,za tie peniaze akurát
SR Suntour SP12/SP17-NCX
Pridané: 2. augusta 2024
(naposledy upravené 2. augusta 2024)
Zakúpený v Koloshop.sk
Veĺmi dobrý výrobok.Skutočne to funguje.
- Citelne pohodnejsia jazda
- Jednoducha montaz
Som spokojný s tovarom ktorý som si objednal a funguje podla mojich predstav
Zobrazujem 1 - 20 zo 276 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...14 Ďalšie »