Najnovšie recenzie zo sekcie Sedlovky
- po 600 km môžem jednoznačne odporučiť
600 odjazdených km je síce málo na celkové hodnotenie, ale funkčnosť pruženia sa mi ukázala na trekovom bicykle vynikajúca.
- pomer cena - kvalita
- funkčnosť
- zatiaľ nič
Zatiaľ na nej jazdím pol roka (cca 1000 km prevažne v teréne) a som max. spokojný. Funguje výborne, pekne žehlí nerovnosti a oproti pevnej sedlovke je to obrovský rozdiel. Už niet cesty späť. Pokým sa nedopracujem k celoodpruženému bajku, určite sa nevrátim k pevnej sedlovke. Zatiaľ nič neškrípe ani nevaklá, ako to píšu niektorí iní bajkeri po určitom čase. Každopádne, aj keby sedlovka vydržala len jednu sezónu, radšej si každý rok kúpim novú, ako sa vrátiť k pevnej sedlovke. Vrelo odporúčam!!!
- Hmotnosť, design, kvalita.
- Cena.
Pre náročných uživateľov, ktorý "nežerú" karbon.
- primeraná cena
Zlomil som už druhé sedlo a kúpená sedlovka funguje a tlmí nárazy. Predpokladal som že nárazy sa vďaka odpruženej sedlovke neprenesú na sedlo - čo sa mi aj potvrdilo.
- lahka, presna a pevna
- nic
odporucam
- 150mm
- vakel na novej sedlovke
za tie peniaze som cakal ze bude bez vaklu, na ktorý som prisiel az po namontovaní a skrátení bovdenu.
v ruke to clovek neciti, ani pri jazde to nevadi, ale po skusenostiach s teleskopmi ocakavam vo velmi kratkej dobe komplikacie.
na model 150mm niesu v ponuke ani nahradne patrony, o ostatnych komponentoch nehovorim.
uvidime, ale predpokladam ze po roku pojde do kosa a kupim opat ks dropzone, ale tentokrat 150mm.
- Perfektný.
- Nič.
O.K.
- s pomedzi konkurencie rozhodne cena/kvalita
- funguje :-)) uvidime casom ako na tom bude...
- 150 mm je tak akurat, menej by som nebral
- moznost instalacie vnutrom i vonkajskom ramu bicykla
- asi jedine malinka bocna vola na sedlovom zamku cca 1mm, no myslim ze to maju vsetky a pocas jazdy to vobec nevadi
- priemer 30,9 ...som si musel zaobstarat redukciu
Vyborna sedlovka, slusna cena a vizera ze i zivotnost.....uvidime povedal slepy......
Ovladanie z riaditok, lanko konci na pevnej casti, dobry pomer cena/vykon.
- Sedlovka pracuje perfektně. Vedení bowdenu po rámové trubce není tak "estetické" jako provedení "inside", ale můj rám to neumožňuje. Na funkci to ale nebude mít vliv!
- Montáž jednoduchá, stačí jen upravit délku lanka a bowdenu.
- Žádné proti.
- Snad jen drobnost - úchytky na přichycení bowdenu k rámu by mohly být součástí balení, tedy pro provedení "outside".
- Ale problém to není - objednal jsem je extra, dorazily zároveň se sedlovkou.
Zkušenosti s teleskopem jsem zatím neměl, teď získávám jistější pozici při průjezdu některých terénních úseků.
Páčku na řídítkách bych preferoval spíše v provedení "tlačítka" - podobně jako to má například Rock Shox Reverb.
Ale to je, tuším, hydraulika, a cenovka je taky lehce jinde...
V porovnání "cena / výkon" jsem 100% spokojen.
- vysoka nastavytelnost
- vo vela roznych hrubkach
- nema stupnicu ponoru musel som tam vyrit malu ciarku
da sa perfektne nastavyt sklon sedanky
existuje velkost 29.2mm
- pevna a pekná hlinikova sedlovka s pevným zámkom
o.k.
- Konstrukcia je premislena - funguje ovelia lepse ako jednoduche odpruzene sedlovky.
- Jazda z nou je ovelia pohodlneisia, Je to 80% od kola z zadnym odpruzenim.
- Mohla by mat aj dumpfer ale ne citil som ze to mne chyba.
Odporucam skusit pre tym ako kupovat kolo zo zadnym odpruzenim.
Radsej usetrene peniaze vytratte na lepsiu vybavu :)
- všetko v poriadku
ja som bol spokojný
- MTB sedlovka v rozumnej cenovej hladine.
- Nezistené.
Sedlovka,ktorá sa vyrába vo viacerých priemeroch,takže sa hodí takmer na každý bicykel.Dvojskrutkový upínací mechanizmus zabezpečí nastavenie správnej polohy a sklonu sedla.
- perfektné dielenské spracovanie
- 10% funkčnosť
- veľmi dobrá montáž
- žiadne chyby
Tento produkt som si vybral pre jeho možnosti rozšíriť zážitky z bicyklovania na horsom bicykli v náročnom horskom teréne .Odpadá neustále nastavovanie sedlovky pri zjazdoch ,alebo výšlapoch do kopcov.Zatial ma sedovka KSi950R ani raz nesklamala a preto ju doporučujem všetkým bikerom ,ktorí si chcú spríjemniť pobyt v teréne
Zobrazujem 261 - 276 zo 276 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 12 13 [ 14 ]