Najnovšie recenzie zo sekcie Sedlovky
- Sedlovku mam zatial kratko,ale som spokojny,Oproti tej obycajnej co som mal je ovela lepsia a pruzenie je lepsie.
pri vacsom naklone sedla uz nieje možne inbus ktorý je blizsie k sedlovej trubke dotiahnut. Pricom prave nastaviteľný uhol by mal byt najvacsou výhodou tejto sedlovky tak ako to prezentuje výrobca. Zla kvalita spracovania, neviem ci iba na konkrétnom kuse
- zatiaľ plná funkčnosť pre štandardné ( nie náročné) využitie
- nízka cena, v prípade straty funkčnosti po primeranej dobe používania nie je problém nahradiť novým kusom
odporúčam, kvalita produktu primeraná cene a dostatočná pre štandardné neextrémne využitie pri MTB a iných cykloaktivitách
- kvalita primeraná značke a cene
jazda s odpruženou sedlovkou tejto triedy dáva MTB aktivitám nové možnosti , obzvlášť v záujme ochrany chrbtice (a prostaty u mužov) v drsnom teréne)
Je to hodnotenie po pár desiatkach km. Každopádne najväčší prínos je na bežnej rozbitej ceste alebo ľahkom teréne - poľná cesta, tráva, drobné korene a spol. Náročnejší terén je moc už na to - tam chýba väčší zdvih - ale neuškodí. Avšak si myslím, že na to nie je určená táto sedlovka. Podľa mňa je ideálna pre mestský, či najmä crossový/trackový bicykel prípadne základný MTB - od ktorého sa moc nečaká.
Uvidíme životnosť. S tou bývavá, že vraj problém. Teda dočítal som sa v niektorých diskusiách. Ze vraj uloženia/púzdra tých malých kĺbov sa zvyknú deformovať. Rovnako treba pomerne často dbať na údržbu. Aj zvýšená hmotnosť a tým aj najmä posunuté ťažisko smerom hore môže byt problem - ale nie pre bežných jazdcov. Škoda, že ten neoprénový obal na to je malo dostupný.
Avšak cena je dobrá a asi sa treba na to tak pozerať. Lacnejšie výrobky od tohto nemajú taký komfort a potom sú tu porovnateľné s drobne lepšími parametrami (hmotnosť, údržba, asi aj životnosť ) ale za oveľa vyššiu cenu.
- Tlmí nerovnosti, v ťažkom teréne nevyskušané
plní účel
- Dobre tlmí širšie pásmo frekvencií nárazov.
Splnil účel
- Spokojnosť
- kto veľmi rád bicykluje v horskom terene, veľmi odporúčam
- Nic
Splna ulohu :)
- Presný popis produktu
- Sedí dokonale
- Pomer kvalita a cena
- Žiadna nie je
- dobre uchitenie sedla
- nastavenie sklonu sedla
S produktom som nadmieru spokojný. Splnil.....až prekvapil moje očakávanie. Odporúčam. Vysoká spokojnosť.
- Robi to, co som od neho ocakaval
- Da sa lahko nastavit. Zospodu je zavit
- Trochu drahsia sranda
Jednoznacne mozem potvrdit ze to funguje...ked sedim a idem po oracine alebo trave tak to krasne filtruje. Podobny pocit ako na full bajku. Na vacsie prekazdy sa ale treba radsej postavit na pedale a tam uz by bol lepsi full, ale zase to je uz iny peniaz.
- Kvalita produktu
- Nastavenie ideálne
- Za malú cenu vela muziky
- Mozno keby sa to dodáva aj s ochranným neoprenom aby sa to nemuselo zvlast.
vrelo odporúčam, žiadne kopance na lesných cestách, koreňoch, jamách... chrbát v pohodičke
- Vyborne tlmi narazy, chrbtica nedostava tak zabrať
- Treba dokúpiť neoprenove puzdro, kôli nečistotam
Zobrazujem 161 - 180 zo 276 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...14 Ďalšie »